Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A 2024. szeptember 15-18-án Budapesten megrendezésre kerülő 34. ISUOG Világkongresszusra kedvezményes regisztrációs díjjal jelentkezhetnek Társaságunk tagjai! Különböző mértékű kedvezménnyel regisztrálhatnak orvos és rezidens, szakorvosjelölt, medikus, szonográfus tagjaink.
További részletek

Szülészeti-nőgyógyászati szonográfia mesterképzési szak felvételi tájékoztató 2023-2024. Jelentkezési határidő: 2023.02.15.

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy hosszú előkészítő munkát követően az Oktatási Hivatal engedélyezte a Szülészeti-nőgyógyászati szonográfia mesterképzési szak indítását a győri Széchenyi István Egyetemen. Felhívjuk szíves figyelmüket a rövid jelentkezési határidőre (2023. február 15.)!

További részletek

Tagdíjfizetési felhívás - elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés honlapunkon!

Kérjük társaságunk tagjait az idei tagdíj (orvos 5.000.- Ft, szonográfus 1.000.- Ft) befizetésére, az esetleges elmaradt tagdíj rendezésére.
Egyenlegéről weboldalunkon tájékozódhat és a tagdíjat online bankkártyás befizetéssel rendezheti felhasználó nevével, jelszavával történt belépést követően. Ez előnyösebb a banki átutalásnál, mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználói felületén azonnal jóváírásra kerül és a tranzakciós díja is kevesebb.

További részletek

GDPR - Fontos felhívás tagjaink számára!

Az Európai Unió Egységes Adatvédelmi Szabályozást (GDPR - General Data Protection Regulation) vezetett be 2018. május 26-tól.
Kérjük, a honlapra belépve nyilatkozzon adatai kezeléséről!

További részletek

Hírek

20 %-os kedvezmény a regisztrációs díjból az MSZNUT tagjainak az ISUOG 34. Világkongresszusára2024.06.25. - MSZNUT

Az ISUOG 34. Világkongresszusára kedvezményes regisztrációs díjjal jelentkezhetnek Társaságunk tagjai. 20 %-os kedvezménnyel regisztrálhatnak orvos, rezidens, szakorvosjelölt, medikus, szonográfus tagjaink. 

A rendezvény Budapesten, 2024. szeptember 15-18. között kerül megrendezésre, melyet szeptember 14-én magas színvonalú előkongresszusi tanfolyamok előznek meg. A konferencia a szülészeti-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztikával foglalkozó szakemberek legnagyobb nemzetközi seregszemléje, amely a terület vezető szakértőit, véleményformálóit vonzza Magyarországra.

Ne hagyja ki a nagyszerű lehetőséget, hogy kedvezményes áron vegyen részt az izgalmas és szakmailag kiváló eseményen!

További információk a programról, a társasági eseményekről, a helyszínről és egyebekről az ISUOG honlapján találhatók:  

Beszámoló a "Magzati szívhibák méhen belüli szűrése" tanfolyamról (2024.06.04.)2024.06.17. - MSZNUT

Június 6-án a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban jártunk a "Magzati szívhibák méhen belüli szűrése" tanfolyamról hetedik állomásaként.

16 orvos és szonográfus vett részt a Dr. Ladányi Anikó és Dr. Leipold Gergő által tartott oktatáson, amely délelőtt előadás, délután pedig gyakorlati formában zajlott Voluson Signature 20 és Voluson Expert 22 típusú készülékeken.

A berendezéseket a MED-EN TRADE Kft., a GE HealthCare ultrahang diagnosztikai készülékek disztribútora biztosította a tanfolyam számára.

Beszámoló a Magzati szívhibák méhen belüli szűrése c. tanfolyamról (Pécs, 2024.03.14.)2024.03.21. - MSZNUT

Március 14-én Pécsen, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán jártunk a “Magzati szívhibák méhen belüli szűrése” tanfolyam hatodik állomásaként.

16 orvos és szonográfus vett részt a Dr. Ladányi Anikó és Dr. Leipold Gergő által tartott oktatáson, amely délelőtt előadás, délután pedig gyakorlati formában zajlott Voluson E10 és Voluson Expert 20 típusú készülékeken.

A berendezéseket a MED-EN TRADE Kft., a GE HealthCare ultrahang diagnosztikai készülékek disztribútora biztosította a tanfolyam számára.

ISUOG 2024 World Congress Budapest: kongresszusi pályázati lehetőség és felhívás absztrakt beadására2024.02.02. - MSZNUT

Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

Örömmel értesítünk minden tagtársunkat, hogy az MSZNUT és az MNT közös erőfeszítéseinek köszönhetően az ISUOG 2024. évi kongresszusa Budapesten kerül megrendezésre, 2024. szeptember 15-18-án.

A szervezésben az MNT és MSZNUT elnökei, valamint az MSZNUT vezetősége helyi szervezőbizottsággal vállal jelentős szerepet (Local Organizing Committee).

Közös érdekünk, hogy szakmánk meghatározó világkongresszusán minél többen éljünk a hazai rendezés nyújtotta lehetőséggel.

Az MSZNUT vezetőségének döntése értelmében a Társaság 10 kolléga regisztrációs díját fedezi, aki a kongresszusra előadást, vagy posztert jelent be. A támogatás feltétele a jelentkező MSZNUT tagsága, rendezett tagdíj befizetéssel. Szakorvosjelöltek számára az ISUOG Trainee tagság előnyt jelent.

A pályázatokat a társaság elnökének címzett levélben kérjük, a személyes adatok, elérhetőség és a tervezett prezentáció címének, szerzőinek

További hírek
  • Tagsági információk

    A tagsági adatokkal kapcsolatos információkról, illetve a tagdíjakról itt tud tájékozódni.

  • Licenc vizsga

    A licenc vizsga megszerzéséhez, illetve meghosszabbításához szükséges dokumentumok

  • Dokumentumtár

    Itt érhetőek el az oldalra feltöltött összes dokumentum témakörökre bontva.

Elnöki köszöntő

A Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság 1992-ben alakult, és az eltelt három évtizedben az alapítók elkötelezettségének és kitartó munkájának köszönhetően egy sikeres, hazai és nemzetközi szinten is elismert szakmai közösséggé fejlődött. A tagság több mint 1400 főt számlál, amely önmagában is figyelemre méltó. Az elmúlt évek szakmai sikerei, tudományos eredményei a Társaságot komoly, véleményformáló fórummá alakították, így mind a szülészet-nőgyógyászat, mind a klinikai genetika területén meghatározó tényezővé vált. Az új Elnökség és annak Tanácsadó Testülete 2019 szeptemberében kapott bizalmat, azóta áttekintette és megfogalmazta céljait, állásfoglalásait. Az egyik legfontosabb feladatának tekinti, hogy a több évtizede kialakult szakmai egységet és közösséget képviselje, erősítse és irányítsa. Nem gondolkodik másképp, mint az elődök, határozott szándékkal képviseli a Társaság Alapító Okiratában jól megfogalmazott érdekeit, és erősíteni kívánja annak egységét.


stetoscope